Juventus ydmyger lokalrivaler i Coppa Italia

17/12/2015

Juventus er klar til kvartfinalen i Coppa Italia.

På hjemmebane vandt sidste sæsons cupmestre med 4-0 over bysbørnene Torino.

At det blev så ydmygende cifre for lokalrivalen skyldes blandt andet, at Torino fik en spiller udvist kort inde i anden halvleg. På det tidspunkt var stillingen 1-0 efter mål af Simone Zaza i første halvleg.

Selv samme Zaza gjorde det til 2-0 kort efter udvisningen, og dermed synes gæsterne knockoutet.

Torino forsøgte at satse offensivt ved at sende den tidligere Juventus-angriber Fabio Quagliarella på banen, men det gav ikke pote. For i stedet for en reducering og lidt spænding gjorde Paulo Dybala det til 3-0 med lige under tyve minutter tilbage.

Ti minutter senere scorede Paul Pogba til slutresultatet.

Dermed har Juventus fortsat muligheden for at gentage sidste sæsons triumf, der var klubbens første pokaltitel i 20 år.

Også Napoli er videre efter en sikker hjemmesejr på 3-0 over Verona.

Tidligere onsdag var Juventus og Napoli blevet to markante rivaler fattigere i turneringen.

Roma tabte overraskende til Spezia fra Serie B på trods af hjemmebanefordel i Rom. Efter 120 målløse minutter vandt Spezia straffesparkskonkurrencen.

Også Fiorentina, der ligger nummer to i Serie A, måtte onsdag lade pokallivet efter et 0-1-nederlag til Carpi på hjemmebane.