Jysk dyrehospital advarer katteejere: I chok over, hvad jægere har gjort ved denne kat

En ulykkelig ejer af en perserkat måtte i dag bede dyrlæger ved Skjern Dyrehospital om at aflive sin kat. 

Katten havde været væk nogle dage, men blev fundet skudt med 46 hagl i kroppen.

Det får nu de chokerede dyrlæger til at skrive om hændelsen på facebook:

- Vores første opringning i morges var en henvendelse om en perser-kat, der har været borte i flere dage og i dag viser sig at være skudt med et haglgevær. Den har færdes i området Teglgårdsvej/Foersumvej 6880 Tarm. Katten var meget smertepåvirket. Vi tog røntgenbilleder af katten i forskellige positioner. Der blev fundet 46 hagl fordelt i hele kroppen, lyder det fra hospitalet. 

Billederne er lagt på siden sammen med advarslen til andre katteejere:

Hospitalets personale anbefalede ejeren at få katten aflivet, hvilket den blev, men hospitalet advarer dermed katteejere samt skriver opslaget som en reprimande til jægere eller andre, der må stå bag dyremishandlingen.

- Det er ikke en selvfølge, at alle holder af katte, men det er en forfærdelig ting at udsætte en kat for denne lidelse. Vi har anbefalet ejer at melde det til Politiet, skriver hospitalet derfor på sin facebookprofil her til aften. 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

! OBS til alle katteejere og en bøn til jægere !Advarsel om stærke billeder!Vores første opringning i morges var en...

Posted by Skjern Dyrehospital on Friday, March 11, 2016

 

Dagens Gossip