Jysk Energi giver håndboldpiger i Team Tvis Holstebro god energi

Selv om de lever af at sælge energi, er energiselskabet Jysk Energi også så miljøbevidste, at de opfordrer til, at man rundt omkring sparer på energien.

Men i et tilfælde gør de en undtagelse og opfordrer direkte til, at der bliver skruet endnu mere op for blusset. Nemlig hos Team Tvis Holstebros håndboldkvinder, der lige nu ligger på en andenplads i håndboldligaen.

- Vi vil gerne være Danmarks bedste energiselskab, og derfor går det fint hånd i hånd at hjælpe håndboldkvinderne i Holstebro frem mod at blive Danmarks bedste, siger markedschef Svend Peter Vestergaard fra Jysk Energi.

Energiselskabet har netop givet TTH-kvinderne en markant økonomisk håndsrækning og får til gengæld en del af reklamepladsen i resten af sæsonen på håndboldkvindernes spilledragt. Første gang Jysk Energi dukker op på TTH-trøjerne bliver på onsdag i Gråkjær Arena, hvor TTH møder HC Odense.

- Håndboldkvinderne i Holstebro lyser så flot op i hele Danmark, at vi slet ikke kunne lade være med at hjælpe dem, da de havde brug for os. Vi kunne ikke lide tanken om, at lyset var på vej til at blive slukket for et hold, der står for så meget positivt, fortæller markedschef Svend Peter Vestergaard, Jysk Energi.

Hos Team Tvis Holstebro er der begejstring over den nye samarbejdspartners indstilling.

- Det her er et lysende eksempel på, at vores piger er i gang med at udrette noget stort. Måske Jysk Energi lige kan give pigerne den sidste portion energi til at gå hele vejen, siger Team Tvis Holstebros direktør, Jacob Jørgensen, der glæder sig over at kunne byde Jysk Energi inden for i varmen, som Toppartner i Team Tvis Holstebro.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip