Jysk far: Valget stod mellem en ny bil og nye bryster til min datter

Lisette Lützen var nervøs, som hun sad overfor sin far og indviede ham i planerne, hun havde brygget på de seneste tre år.

Hun håbede på hans opbakning, men vidste også, at han ikke var begejstret for plastikoperationer. Men den 21-årige kvinde havde, siden hun var teenager, været ked af sin barm. Hun ønskede sin far - Claus Lützens - opbakning og støtte til projektet. 

– Det gjorde ondt helt ind i hjertet at høre min datter fortælle om, hvor dårligt hun havde det med sin krop. Jeg elsker Lisette og vil gøre alt for hende, så selvfølgelig bakkede jeg op. Så snart jeg så en tåre løbe ned ad hendes kind, var jeg solgt. Som udgangspunkt er jeg ellers imod sådanne indgreb, men Lisette havde sat sig så godt ind i tingene, at hun hurtigt overbeviste mig om, at en operation var det rigtige, fortæller han.

Den 21-årige kvinde ønskede sig ikke en stor barm. Forundersøgelsen på Aleris-Hamlet Hospitaler i Esbjerg bekræftede hende i, at valget om silikonebryster var det rigtige.

Læs også: 15 grunde til at elske dine små bryster

– Jeg følte mig meget usikker og var ked af, at jeg nærmest ikke havde nogen bryster. Jeg følte, jeg manglede det, en kvinde skal have. Det påvirkede mit humør meget, og særligt over for kærester følte jeg mig hæmmet og turde aldrig vise mig frem. Efter operationen er jeg blevet meget mere fri, og min selvtillid har fået et enormt boost. Jeg er glad for mit valg, fordi det udelukkende har været for min egen skyld, understreger Lisette Lützen.

Hendes far har også bemærket opblomstringen.

Læs også: Der findes 8 slags brystvorter 

Han er glad for, at han valgte at hjælpe hende med at investere i nye bryster.

– Der er ingen tvivl om, at operationen var det rigtige for Lisette. Hun har en helt anden holdning – rank ryg og her-kommer-jeg-attitude. Det har været en sund investering i min datters livskvalitet, selvom valget godt nok stod mellem et par nye bryster til min datter eller en ny bil til mig selv, griner Claus Lützen.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip