Jysk kvinde er blevet Lotto-millionær: Jeg siger ikke noget til nogen endnu

Hvis du kender en nordjysk kvinde, der pludseligt giver ekstra wienerbrød til morgenkaffen og skal på en særligt lækker sommerferie, så er det måske, fordi hun er dén hemmelige Lotto-millionær, der vandt en million tirsdag. 

Den heldige kvinde, der fik den gode nyhed i spillekiosken Vegas i Brovst, holder selv tæt med nyheden, indtil hun ser pengene med sine egne øjne, men den er nu god nok, ifølge Danske Spil: Hun har vundet.  

- Kioskejeren kører min kupon igennem, og så siger han, at jeg har vundet 37 kr., men at jeg også skal ringe til Danske Spil. For jeg har vundet noget ekstra. Så peger han på et skilt i butikken, hvor der står, at her er vundet en ekstra million og siger: 'Jeg kan ikke love noget, men det kan godt være dig', fortæller den heldige kvinde om sin oplevelse med at få undersøgt kuponen. 

På trods af de gode tegn, er hun dog ikke helt let at overbevise, men da hun kort efter ringede til Danske Spil fra sin bil, lød beskeden, at den var god nok; gevinsten lød på 37 kr. og en million.

- Så blev jeg helt paf. Men jeg er så glad, det er helt surrealistisk, siger den glade nordjyde, der straks kørte mod Aabybro, hvor der ligger en bank, der kan indløse vinderkuponen. 

Læs også: Hun vandt 1,4 milliarder i lotto - så blev livet et rent mareridt

Indtil videre foretrækker hun dog at være hemmelig millionær, for som hun siger:

- Jeg siger ikke noget til nogen, før pengene er på min konto. Jo, måske min bank, som får at vide, at jeg gerne vil betale min gæld af. Det bliver helt fantastisk at kunne det. 

Den afbetalte gæld er næsten nok i sig selv, ifølge kvinden, der dog også håber at kunne bruge lidt af gevinsten på gaver til familien samt en rejse. 

Hvad ville du bruge en million kroner på?

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip