Jysktalende drenge og piger søges til dansk film om hesten Tarok

Den 15. april 2013 starter optagelserne til ”Tarok”, som er en ny film fra Anne-Grethe Bjarup Riis, instruktøren af Hvidstengruppen. Derfor søger Regner Grasten Film jyske drenge og piger i alderen fra 4 til 14 år, som både skal spille Laursen-brødrene fra 1948 – 1950, og børn af Jørn og Ingelise Laursen fra 1971 – 1981. Det var Jørn Laursen, der førte hesten Tarok til mange sejr.

Casting efter børn der taler jysk
Anne-Grethe Bjarup Riis caster selv i Århus onsdag den 6. februar til fredag den 8. februar.

Så kender du et barn, der er vild med at spille skuespil og taler jysk, så send en mail på [email protected] med navn på dit barn, mobil nr. og navn på forældre. Højde og alder på barnet, et godt foto og fortæl, hvis du har skuespiller erfaring. Men senest den 3. februar.

”Tarok” er en familiesaga over tre årtier, der tager afsæt i mytologien om den mest kendte hest i Danmark, som gjorde det umulige og satte Danmark på verdenskortet gennem sine store sejre.
Men filmen handler først og fremmest om familien fra Jylland, der stod bag. Deres kampe, deres sammenhold, deres håb og ikke mindst deres drømme. Mod alle odds kom, så og sejrede, familien fra Skive, med deres hest Tarok og gav Danmark håb og mod til at drømme.

”Tarok - grib drømmen mens du kan”, har Danmarkspremiere den 31. oktober 2013 i biografer, over hele landet.

Dagens Gossip