K kalder S-angreb på gule fagforeninger for kammerateri

Sådan udlægger de Konservatives arbejdsmarkedsordfører, Benedikte Kiær (K), Leif Lahn Jensens (S) forslag om at fratage medlemmer af såkaldt gule fagforeninger retten til fradrag for deres kontingent.

»Jeg synes, det er helt hen i vejret og en omgang smagsdommeri fra socialdemokraten, hvilket tyder på, at han i høj grad gerne vil hjælpe dem, der støtter Socialdemokraterne i forvejen, nogle af hans venner i fagbevægelsen,« siger hun og uddyber:

»Så det virker som tjenester og kammerateri, at han nu går ud og foreslår, at det kun er i de fagforeninger, han kan lide, at medlemmerne skal nyde godt af et fradrag, hvorimod andre må undvære. Det synes jeg ikke, Leif Lahn skal blande sig i, for han skal jo ikke diktere, hvilken fagforening man skal melde sig ind i,« siger Benedikte Kiær.

Står det til de Konservative, bør medlemmer af hverken de røde eller de gule fagforeninger kunne trække et medlemskab fra i skat. Men der bør ikke forskelsbehandles.

»I det hele taget synes jeg, at fradraget for fagforeningskontingenter helt burde fjernes, men kun at gøre det for nogen og ikke andre, synes jeg, er noget værre kammerateri,« slår hun fast.

Dagens Gossip