KA Interiør fik besøg af borgmesterkandidat og Bjarne Corydon

Finanslovsforhandlinger er inde i en afgørende fase og det samme kan man roligt sige om den kommunale valgkamp – trods dette havde to af hovedpersoner fredag formiddag fundet tid i kalenderen til at besøge virksomheden KA Interiør i Grindsted.

Finansminister Bjarne Corydon og Gitte Ottosen havde inden fredagens besøg hørt gode ting om den lokale virksomhed, men alligevel imponerede virksomheden de to besøgende.

Det rummelige arbejdsmarked

- Virksomheden tager jo et kæmpe socialt ansvar og de formår om nogen at tydeliggøre hvad der menes, når man bruger et udtryk, som ”det rummelige arbejdsmarked, siger Gitte Ottosen, som roser virksomheden for at skabe jobmuligheder for en række udviklingshæmmede.

- Vores velfærdssamfund er jo netop bygget op omkring rettigheder og pligter, og det er nødvendigt at alle bidrager i det omfang, de har mulighed. Desværre er der mange steder ikke plads til dem, der på grund af handicaps eller sygdom ikke kan yde 100 procent. Men hos KA Interiør har de skabt rammerne for, at alle kan yde en indsats. Det var virkeligt et besøg, der gjorde stort indtryk på både ministeren og jeg, fortæller den socialdemokratiske borgmesterkandidat.

Et anerkendende blik fra Corydon

KA Interiør er en typisk produktionsvirksomhed, som i høj grad benytter sig af ufaglært arbejdskraft, men trods dette har klaret sig flot igennem krisen. En indsats som vækker anerkendelse hos finansministeren.

- Jeg er fuld af beundring for en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i kvalitet og leveringssikkerhed, kan tage kampen op på et europæisk marked i konkurrence mod andre mere højteknologiske virksomheder, påpeger finansministeren.

- Virksomheden har klart bevist, at deres kvalitet er afgørende - og at virksomheden oveni dette formår at gøre en forskel på det social område, gør kun min anerkendelse af virksomhedens resultater endnu større, fastslår finansminister Bjarne Codydon.

Dagens Gossip