Kække Fischer erkender: Jeg kan være røvirriterende

Viktor Fischer er landsholdets yngste, men han taler som en voksen mand. Velformulerende og længe. Og for meget vil nogle mene.

- Jeg får da i hvert fald tit at vide, at jeg skal holde min kæft, griner han.

Trods sine kun 18 - snart 19 - år er Viktor Fischer en af de mest kommunikerende spillere både i sin klub og på landsholdet, for det ligger ikke til ham at holde sig tilbage. Han respekterer hierarkiet og lytter til de ældre, men han lader sig ikke kyse.

- Alle spillere er forskellige i deres væremåde. Jeg er en, der gerne hurtigt vil ind at vise, hvem jeg er, og turde vise mig frem. Der er mange unge, der hellere vil holde sig lidt tilbage og holde lav profil, men jeg har det bedst ved at være på min måde.

Og hvad vil det så sige?

- Jeg snakker meget, og jeg tror, der er mange, der er overraskede over det, jeg siger. Jeg ved godt, at man ikke skal sige de ældre og erfarne imod, for de ved bedst. De har prøvet mere, og selvom man måske kan tro, at man bliver meget bedre end dem, så er man det bare ikke. Det kan også være spillere, der kun er to år ældre end mig. De har også prøvet mere. Men jeg kan godt lide at sige min mening eller lave sjov, og når jeg gør det, kan jeg godt være røvirriterende, siger Viktor Fischer.

Med sin umiddelbare facon er han en af de spillere, der hurtigt falder ind i fællesskabet, og allerede efter at have været med i truppen to gange, føler han sig hjemme.

- Da jeg mødte, kunne jeg mærke, hvordan man hilser på en anden måde end første gang, og hvordan jeg tør åbne munden mere på træningsbanen, siger Fischer, men det er langt fra nok til at tilfredsstille ham.

De to kampe, han står noteret for, træningskampene i Tyrkiet og Makedonien, har begge været som indskifter, men det vil han meget gerne snart have lavet om på.

- Jeg glæder mig altid til at være med landsholdet, og især når jeg ikke er startet inde endnu. Det er selvfølgelig det, der er målet. Jeg ved godt, at der er andre, der står foran mig, og at der er spillere, der har gjort det rigtig godt, men målet er at komme til at starte, siger han.

Dagens Gossip