Kæmpe byggegrund tæt ved Vesterhavet med mulighed for hestehold sælges

ANNONCE: Grunden er på 8.500 kvadratmeter, og der er tilladelse til at opføre nyt stuehus, evt. træhus, i halvandet plan.

Grunden ligger i landzone, men inden for byskiltet i Vrøgum. Grunden er stor nok til, at der er mulighed for at have heste eller andre husdyr.

Den er beliggende op til den store Vrøgum Klitplantage, der strækker sig helt ud til Vesterhavet, og hvor der er mulighed for både at gå, cykle eller tage din hest på tur ud til havet ved blandt andet Børsmose Strand. Eller tage børnene med over i den store naturlegepark Ballonparken.

Grunden ligger med naboer/byen til to af siderne, mens der er frit udsyn til marker på de to andre sider, herunder kig op til den nærliggende Jegum Ferieland.

Der er tale om et virkelig naturskønt område, og inden længe vil også den nyanlagte Fiilsø blive et stort aktiv i området.  Her kan du bygge nyt hus midt i naturen, og alligevel være tæt på alting.

Der er super gode offentlige transportmidler. Alle bygninger er nedtaget, og grunden er klar til byggeri. Altså ingen ekstra udgifter til byggemodning, kloak eller andet.

Pris: 795.00.000 kroner. Forhør nærmere på [email protected].

Dagens Gossip