Kæmpe chok i tv-verdenen: Præstefaren "I den 7. himmel" har pillet ved mindreårige piger

Der er tilsyneladende meget langt mellem arbejdsliv og privatliv for den amerikanske skuespiller Stephen Collins, som især er kendt for sin rolle i tv-serien "I den 7. himmel" som den kristne præst med de ærkeamerikanske værdier, som han gerne præker for sine syv børn.

I går kom en hemmelig lydoptagelse frem, hvor skuespilleren afslører overfor sin kone, at han har sexkrænket flere småpiger i årenes løb. Nogle af ofrene har været piger helt ned til 11 år. Det skriver Daily Mail

Læs også: Tv-stjerne indrømmer sexmisbrug af unge piger

67-årige Stephen Collins anede ikke at optagelsen, som stammer fra 2012, fandtes. Det var hans kone Faye Collins, som optog samtalen hos en parterapeut i Californien, hvilket er lovligt i den del af USA. Optagelsen er blevet offentliggjort af sladdermagasinet tmz.com og kan høres nederst på siden.       

Nu er politiet i New York ved at undersøge den alvorlige sag, der har tråde helt tilbage til 1972. Beskyldningerne går blandt andet på, at Stephen Collins har forulempet en pige og udstillet sig for to andre piger.

Med til historien hører, at Stephen Collins og hans kone Faye Collins er ved at blive skilt, og det er måske grunden til, at hun har valgt at smide bomben nu.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Så sent som i sidste måned var skuespillerne bag den populære tv-serie samlet for at spise sammen og her lod alt til at være som i gamle dage, da serien kørte.

"I den 7. himmel" kørte fra 1996-2007 og har den berømte Jessica Biel på rollelisten, som nu er gift med popstjernen Justin Timberlake. 

Hør optagelsen fra tmz med Stephen Collins her:

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Stephen Collins -- The Audio - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip