Kæmpe succes for nyt loppemarked

Lørdag holdt Koldinghus Y`s men`s klub og KFUM- KFUK i Kolding sit nye loppemarked på Lykkegårdsvej.

Borgmester Jørn Petersen åbnede officielt markedet klokken 9.30. I sin åbningstale nævnte borgmesteren, at det ikke er normalt, at han tog ud til åbning af loppemarkeder, men da dette marked er det første, som er oprettet på baggrund af kommunens grønne linje var det en undtagelse.

Mange af effekterne på loppemarkedet er således kommet fra de kommunale containere på genbrugspladserne.

Jørn Pedersen nævnte videre, at det fremover er nødvendigt, at den enkelte borger støtter op om miljøet og ikke bare kasserer brugbare ting. Han nævnte endvidere, at han syntes det er fint, at ældre og yngre kræfter er gået i samarbejde, og at det Kan blive til stor gavn for begge parter.

Der var mødt rigtig mange loppeentusiaster på i hallen på Lykkegårdsvej, og købelysten var stor.  Da hallen bugnede af indsamlede lopper, var der rig lejlighed til at gøre en god handel, og der blev på god markedsskik tinget livligt om de mange effekter, og mangen en handel blev afsluttet.

Omsætningen endte da også på den gode side af de 50.000 kroner, og pengene deles ligeligt mellem de arrangerende parter og anvendes fortrinsvis til lokalt hjælpearbejde.

Da det var et nyt marked, var arrangørerne på forhånd meget spændte på resultatet, men alle forventninger til fulde blev indfriet, og resultatet har givet fornyet optimisme og gå på mod til de kommende loppemarkeder, hvoraf den næste er berammet til lørdag den 24. maj.

Der forestår nu et større oprydningsarbejde for de involverede parter, blandt andet med at få indsamlet nye effekter til det kommende marked ved at tømme de opstillede containere på Kolding Kommunes genbrugspladser.

Men der er også åben første og tredje lørdag i måneden i hallen på Lykkegårdsvej 50 d. mellem 9 og 11.30, hvor man selv kan aflevere sine brugte og brugbare effekter i stedet for at køre på genbrugspladsen.

Har man ikke selv mulighed for at levere kan man ringe på 2548 5512 eller 4093 9377 eller 2242 3362; arrangørerne vil så være behjælpelig med afhentning. Dog skal man være opmærksom på, at loppemarkedet ikke modtager hårde hvidevarer og ældre TV, som snart er ubrugelige.

Dagens Gossip