Kæmpevifte koster Beyoncé én tot hår

Selv om hun er superstjerne, kan Beyoncé godt gøre grin med sig selv.
Det beviser hun ved at skrive om på teksten til hittet »Halo«, så et uheld i Canada forleden kommer med.

Beyonces hår blev fanget i en kæmpevifte, der var opstillet foran scenen til hendes koncert i Montreal. mandag aften. R&B-stjernens lange lokker blev trukket ind mellem bladene, da hun midt i et nummer satte sig på hug ved scenekanten for at gennemføre en duet med en pige blandt publikum. Beyoncé forsatte med at synge mens spillestedets sikkerhedsvagter og diverse assistenter strømmede til for at filtre håret ud.

Sangerinden måtte tilsidst ofre en tot hår, men slap ellers med forskrækkelsen og gør grin med episoden på Instagram. Her ligger nu den nye håndskrevne tekst til »Halo«, der lyder: »Gravity can’t begiiiin / to pull me out of the fan again / I felt my hair was yankiiin / From the fan that’s always hatiiiin… I got snatched«.

En kilde på Bell Center fortæller ugebladet Us Weekly, at Beyoncé på grund af viften normalt aldrig bevæger sig ind i det pågældende sceneområde. »Der var en pige nede foran, som medbragte et skilt, hvor der stod alt det, hun ville opnå inden sin død. »Tage universitetseksamen« og »Synge med Beyoncé« for eksempel. Der var flueben ved alt andet end duetten, og Bey ville gerne hjælpe hende«, beretter den unavngivne kilde og tilføjer: »Det var overhovedet ikke planlagt. Hun ville bare glæde pigen og så gik det altså galt«.

Dagens Gossip