Kære lille… mormor? Efter 22 år skriver Richard Ragnvald også en sang til farmor

Det er 22 år siden, man første gang kunne høre ‘Kære lille mormor’ i Giro 413. Og ørehængeren er nok blevet sunget til mangt en fødselsdag siden.

Men hvad med farmor?

Det er et spørgsmål, danktopsangeren Richard Ragnvald er blevet stillet utallige gange, i de to årtier han har optrådt med sit hit.

Og nu er han endelig klar til også at give farmor den hyldest, hun fortjener.

- Havde jeg gjort det for ti år siden, havde folk måske tænkt, at det var ren spekulation. Men nu blev jeg kontaktet af David Henriksen der har et musikstudie i Slangerup, han havde en god melodi og vi talte lidt om hvad teksten skulle handle om, siger Richard Ragnvald til TV2.

Læs også: Richard Ragnvald taber retssag om Dansk Slager Parade

- Nu syntes jeg efter 22 år, at jeg kunne tillade mig at lave sangen til farmor, nu hvor jeg havde muligheden, siger dansktopsangeren, der selv har skrevet teksten.

Hør sangen herunder og bedøm, om den har potentiale til at blive lige så stor en ørehænger som ‘Kære lille mormor’. Den kan du i øvrigt også høre her, hvis du har glemt, hvordan den lyder.

Det er ikke Richard Ragnvalds egen farmor, der har været inspiration til teksten, afslører han. Det er derimod de mange mennesker, han har mødt igennem tiden, når han har optrådt rundt om i Danmark, som har efterlyst en sang til farmor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip