Kære Pleje fortsætter i Kolding: 93 medarbejdere går ned i løn

Kære Pleje fortsætter som leverandør af hjemmepleje og hjemmehjælp i Kolding Kommune. Det oplyser stifteren af Kære Pleje, direktør Mirela Tanovic.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Årsagen er, at 93 medarbejdere på et personalemøde i Tre-For Arena har tilbudt at gå ned i løn for på den måde at redde deres arbejdsplads. De vil fortsat få den overenskomstmæssige løn, og lønnedgangen vil kun være gældende, indtil firmaets regnskab viser sorte tal på bundlinjen.

Søren Rasmussen: Skræmmekampagne fra fire hjemmehjælpsfirmaer

Samtidig forventer firmaets direktion, at flere borgere fremover vil vælge Kære Pleje, nu hvor antallet af private udbydere falder fra de nuværende omkring 12 til 4, idet kun fire private firmaer efter den 1. januar 2014 har kontrakt med Kolding Kommune.

Kære Pleje sagde i første omgang nej til at underskrive en kontrakt med kommunen, fordi resultatet af en offentlig licitation gav det resultat, at timeprisen fra årsskiftet bliver sat ned til 324 kroner i timen, hvilket er mere end 25 procent under, hvad kommunen selv tager, nemlig 440 kroner. Men tilbuddet fra de mange medarbejdere har ændret situationen for Kære Plejes muligheder som fortsat leverandør, forklarer Mirela Tanovic.

Hjemmehjælpsfirmaer: Borgerne bliver tabere i privat hjemmehjælp

Hun oplyser, at hun har meddelt Seniorforvaltningen i Kolding Kommune, at Kære Pleje er indstillet på at underskrive en kontrakt, og i løbet af de kommende dage vil firmaets omkring 400 borgere få en meddelelse om, at de også fremover vil kunne benytte Kære Pleje som leverandør af hjemmepleje og hjemmehjælp.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip