Kærestens obduktion omtalt i retten: Pistorius kaster op

Skrevet af admin

10/03/2014

Dagens topnyheder

Den benamputerede sydafrikanske atletikstjerne Oscar Pistorius kastede op, da han under mandagens retssag var vidne til en gennemgang af obduktionen af sin kæreste, som han står anklaget for at have dræbt.

Mens den følelsesladede Pistorius sad på anklagebænken, kastede han op, da retsmedicineren Gert Saayman fra universitetet i Pretoria gav en detaljeret beskrivelse af de mange skudsår i Reeva Steenkamps krop.

Da man under retsmødet tog fat på obduktionsbeskrivelsen, besluttede dommeren at forbyde live tv-udsendelser fra retslokalet.

Hele verden har ellers været i stand til at følge retssagen, da retten i Pretoria har indvilget i, at store dele af retsmøderne bliver fulgt af tre stationære kameraer.

Pistorius har tidligere erkendt, at det var ham, der skød og dræbte sin modelkæreste, da hun gemte sig på toilettet i hans hjem natten til 14. februar sidste år.

Han hævder dog, at han troede, at det var en indbrudstyv, mens anklageren vil forsøge at bevise, at Pistorius skød Steenkamp med fuldt overlæg.

/ritzau/AFP