Kærestepar ville giftes, men blev dræbt i masseskyderi: Nu ærer familien deres sidste ønske

Jaun Ramon Guerrero (22) og Christopher ‘Drew’ Leinonen (32) var forelskede, forlovede og klar til at dele deres liv med hinanden.

Parret har været sammen i to år og boede sammen, men i stedet for at give deres endelige ”ja” til hinanden ved et bryllup, bliver de nu ført ned af kirkegulvet i to kister, side om side. Det skriver Time

Parret var til stede på natklubben ”Pulse” i Orlando, da en gerningsmand, Omar Mateen, gik amok og dræbte 49 og sårede mindst samme antal i en blodrus. Angrebet var det værste masseskyderi i USA’s historie og foregik på en bar, hvor især homoseksuelle holdt til.

Læs også: 29-årig massemorder var kendt på Orlando-natklub

Juans far er selvsagt knust og siger, at han og familien vil fejre deres drengs 23 års fødselsdag, som skulle have fundet sted om få dage.

- Han var en smuk dreng, en hårdtarbejdende mand, venlig, sød person. Jeg har mistet en del af mit liv, siger faderen, der tror, at hans søn ville have ønsket en fælles begravelse med sin kommende mand. 

Søsteren beskriver Juans forhold til sin forlovede, Christopher, således:

- De var bare så forelskede i hinanden. De var sjælevenner, og man kunne se det på den måde, de så på hinanden, siger Juan Ramon Guerreros søster, Ayram, til Time.

 

Christmas was perfect

Et billede slået op af Juan Guerrero (@juang0628) den

25. Dec 2015 kl. 1:51 PST

Familierne har besluttet at ære parrets ønske om at tilbringe livet sammen ved at holde en fælles begravelse for parret, så de i stedet for et bryllup for en fælles afsked.

 

Date night

Et billede slået op af Juan Guerrero (@juang0628) den

26. Sep 2015 kl. 7:13 PDT

Dagens Gossip