Kærlighed i luften: Medina har ikke opgivet ekskæresten

Der var engang, hvor Medina og Christopher var smask forelskede og udstillede deres kærlighed for hele verdenen med billeder og opdateringer på sociale medier. Men kærligheden gik pludselig i stykker, og musikerparret gik hver til sit med et brag. Og alle billederne fra den lykkelige tid forsvandt med et klik.

LÆS OGSÅ: Undren efter Facebook-opdatering: Er Medina gravid?

Umiddelbart skulle man tro, at sangeringen var helt færdig med Christopher. Men i et interview med Se og Hør under modeugen i København fortæller Medina, at følelserne mellem de to kendisser stadig lever.

- Vi elsker stadig hinanden. Det vil vi altid gøre, men vi er ikke kærester lige nu. Der vil altid være mere til tingene, end det I skriver, siger Medina, som stadig snakker med Christopher og deres fælles venner, til Se og Hør.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Medina smider tøjet backstage

I den seneste tid har det floreret med billeder af en ulykkelige Medina, der ser ud til at være hårdt ramt af kærestesorger. Men popprinsessen garanterer, at hun trives med sin nye singletilværelse.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg har det godt. Jeg gør det, der skal gøres. Jeg er god ved mig selv, træner, arbejder igennem. Jeg er omringet af de dejligste mennesker, siger Medina til Se og Hør.

I weekenden skal Medina og Christopher i nærkontakt, når de begge skal performe det samme sted, oplyser Se og Hør. 

Dagens Gossip