Kærlighed og sorg i One Direction

One Direction-stjernen er taget på skiferie med Kim Kardashians 18-årige halvsøster.

Sangeren holdt nytårsaften hos familien Jenner i Los Angeles og bagefter gik turen til det populære skisportssted Mammoth Mountain i Californien.

Her blev Styles og den smukke model fotograferet sammen og den britiske frokostavis The Sun vil vide, at sangeren hygger sig gevaldigt. »Harry var et hit hos familien og nu tilbringer han et stykke tid i Staterne før han tager hjem og arbejder sammen med bandet igen«, lyder det fra en unavngiven kilde.

De første rygter om Styles og Jenner dukkede op i november, da parret blev fotograferet på vej ud fra en restaurant i Los Angeles hånd i hånd. Talkshowværten Piers Morgan spurgte fornylig til romantikken, men fik et undvigende svar.

Mens Styles hygger sig i USA, er hans gruppekammerat Louis Tomlinson blevet ramt af en stor personlig sorg. Han har mistet sin stedbedstemor.

Margaret Tomlinson og hendes mand Keith blev stedfarmor og -farfar til Louis, da deres søn Mark giftede sig med sangerens mor Johannah. Det skete mens den 22-årige popstjerne var ganske lille og han har altid betragtet parret som sine rigtige bedsteforældre.

Dagens Gossip