Kærlighed til det sidste: Mand sad 20 år ved konens grav

Manden, som var kendt for at sidde ved sin afdøde kones grav i 20 år, Rocky Abalsamo, er død i en alder af 97 år og vil nu blive genforenet med sin elskede kone, Julita, som døde i 1983 efter 55 års ægteskab. Det skriver Boston Globe.

Kun få gange i løbet af de sidste 20 år forlod Rocky Junitas grav på St Joseph Cementery i Boston - bortset fra hver aften. Og når det skete, dryssede han krummer ud for at tiltrække jordegern, så konen ikke skulle være alene.

LÆS OGSÅ: Det sidste billede knuser dit hjerte: Ægtepar fotograferet i haven år efter år

- Hun er en del af mig, så her er jeg hel. Jeg får det bedre af at være her. Ikke godt men bedre. Jeg gør det for Julita og mig selv, sagde Rocky til Boston Globe, inden han døde.

Rocky sad dag ud og dag i sin blå strandstol ved sin kones grav og snakkede med hende. Hvert år på hendes fødselsdag skålede han med hende med et glas cider, mens han afspillede et bånd med ham og konen, der sang en spansk vuggevise.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

På sig havde han altid et billede af Junita. På bagsiden havde hun skrevet: "I dag smiler skyerne til mig. Jeg ser dig. Du kigger på mig. I dag tror jeg på Gud. Kærlig hilsen Julita".

Den 22. januar i år døde Rocky på et plejehjem i Boston. Sidste gang han besøgte sin elskede Julita var i juli 2013, hvor han pludselig fik det dårligt.

Rockys børn har arrangeret, at han bliver begravet på den venstre side af Julita - den side han altid gik ved, dengang de gik sammen.

Læs hele den rørende historie her.

Dagens Gossip