Kærligheden reddede kendt sangerinde

Skrevet af admin

16/02/2016

Dagens topnyheder

Normalt er Adele kendt for at være notorisk privat om sit liv, men i martsudgaven af Vogue åbner den 27-årige Oscar-vindende "Skyfall"-sangerinde op for, hvordan to mænd har forandret hende efter en turbulent periode.

Siden 2011 har den verdensberømte superstjerne dannet par med forretningsmanden Simon Konecki, og året efter kom parrets lille søn, Angelo, til verden, og det ændrede alt i sangerinden.

- Da jeg mødte Simon, vidste jeg, at der ville ske noget stort, fortæller sangerinden åbenhjertigt i interviewet med modemagasinet.

- Det var først, da jeg blev mor, at jeg følte, jeg virkelig levede. Jeg kan ikke tillade at fylde mit hoved op med andre ting, når jeg har min søn. Angelo gør, at jeg er stolt af mig selv, siger sangerinden.

Efter fødslen af lille Angelo har prioriteterne ændret sig for Adele, og ud over en større lykkefølelse har rollen som mor også banket en del mere selvtillid ind i hende.

- Min hovedbeskæftigelse er at være mor, dernæst kommer jeg selv og til sidst mit arbejde, understreger "Hello"-sangerinden over for modemagasinet.

- Faktisk synes jeg bedre om mig selv nu end nogensinde før. Jeg har det så tilpas i min egen krop. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan jeg ser ud, og jeg elsker de mennesker, jeg omgiver mig selv.

- Selvfølgelig er jeg stadig usikker på nogle områder, men det skal ikke holde mig tilbage, fastslår sangerinden i interviewet.

Adele kan ses i Danmark hele to gange til foråret. Først ved en koncert i Forum i København den 3. maj og dagen efter i Jyske Bank Boxen i Herning.

/ritzau/FOKUS