Kærligheds-efterlysning: Hjælp Tobias med at finde pigen fra toget

Alle Kirsten-Giftekniv-typer bedes læse dette. Her er chancen for at få to unge smukke mennesker til at finde sammen.

Sagen er den: I fredags var den 19-årige gymnasieelev Tobias Bonnesen i byen med vennerne i København. På vej hjem kl. 03.20 hopper han på et s-tog fra Nørreport Station med retning mod Hillerød. Det skriver mx.dk.

I toget får Tobias øje på en smuk pige på omkring de 19 år med skulderlangt mørkt hår og en lidt street-agtig hue. Hun havde det dejligste smil, ifølge Tobias.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I stedet for at gå hen til pigen, som sad i den forreste del af toget, bliver Tobias i mellemgangen med sine venner. En beslutning, han fortryder så frygteligt i dag. Han kan nemlig ikke få den smilende pige ud af hovedet.

- Det er sjovt, at vi hver dag passerer andre på gaden, som vi på en eller anden måde er tiltrukket af. Men der var et eller andet ekstra ved hende her, der fangede min opmærksomhed. Hun så virkelig sød ud, forklarer Tobias Bonnesen til mx.dk.

Tobias og den mystiske pige nåede at smile et par gange til hinanden, inden Tobias skulle af toget på Svanemølle station.

Er du den smilende pige fra s-toget, eller kender du hende? Tobias håber at finde frem til pigen, som han meget gerne vil invitere på date. 
      

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip