Kærlighedskulret dj har aldrig været gladere

Sidste år afsluttede Calvin Harris sit stormfulde forhold til den britiske popstjerne Rita Ora, og gennem karrieren har Taylor Swift haft så mange dårlige forhold, at hun har skrevet talrige sange om den svære romantik.

Men al modgangen lader til at være forsvundet som dug for solen, siden de to musikalske kæmpestjerner fandt hinanden i foråret.

- Det går bare helt fantastisk, jublede den 31-årige dj, da han gav interview på den britiske radiostation Kiss FM.

Siden Harris har fundet sammen med 25-årige Talyor Swift, indrømmer han, at han aldrig har været lykkeligere.

Det skotsk-amerikanske par er hurtigt blevet medierne og paparazzienes favoritter, når de går på dates i New York eller hænger ud i swimmingpools sammen. Den voldsomme opmærksomhed har ført en ivrig rygtebørs med sig, men Calvin Harris ryster blot på hovedet af de mange rygter.

- Der bliver skrevet nye ting om os hver eneste dag, selv hvis vi ikke har bevæget os uden for en dør, så finder de bare på noget, fortæller Calvin Harris ifølge avisen Daily Mail.

Kæresterne gør deres bedste for at ignorere de mange historier om dem, men et par af de vedvarende rygter var Harris mere end villig til at lægge i graven i radioen:

- Det bliver jo mere og mere latterligt. Så er jeg åbenbart allergisk over for Taylors katte, så skal vi flytte sammen, og ugen efter skal vi giftes, griner dj'en.

Han understreger, at de mange historier ikke har noget med virkeligheden at gøre, og Harris håber, at parrets store fanskare kan gennemskue, at de mange nyheder ikke passer.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip