Kahlenberg mærker intet til efterårets skade

I store dele af efterårets sidste kampe måtte Brøndbys hjemvendte søn Thomas Kahlenberg se holdets kampe fra tilskuerpladserne eller bænken, da han var ramt af en knogleskade i foden.

Mandag startede Brøndby forberedelserne til forårssæsonen, og her deltog Kahlenberg på lige vilkår med holdkammeraterne. Midtbanespilleren føler sig frisk til den hårde vintertræning.

- Jeg har ikke mærket nogen problemer, når jeg har løbet i ferien. Jeg har det godt i kroppen, og jeg er klar til at angribe, hvis man kan sige det sådan.

- Vi har et langt forløb, hvor vi skal bygge på for at komme op på 100 procent. Jeg har en klar forventning og tro på, at jeg kommer op og spiller et rigtig godt forår. Der er ikke noget, jeg hellere vil, siger den rutinerede Brøndby-spiller.

På spørgsmålet om, hvor man vil kunne se forbedringer i spillet i foråret, kommer svaret prompte.

- Jeg vil have mere fysisk overskud og mere gennembrudskraft. Der er forskel på hvilken position, jeg spiller, men jeg skal kunne spille 90 minutter i et højere tempo, end jeg har vist tidligere, siger Thomas Kahlenberg.

I de kampe som den tidligere landsholdsspiller fik for Brøndby, spillede han både på den centrale midtbane og på den offensive midtbane. Kahlenberg foretrækker da heller ikke en position frem for en anden.

- Begge positioner tiltaler mig, så for mig er det ikke vigtigt, hvilken det er. Det handler om, hvordan puslespillet skal lægges på dagen. Jeg ser mig centralt på banen, men det er ikke afgørende, om det er som 6'er, 8'er eller 10'er.

- Jeg kan også godt spille på kanten, men jeg ved, at det er ikke noget, som Thomas Frank har i sine tanker på nuværende tidspunkt. Jeg vil bare være med til at føle, at jeg virkelig gør en forskel, og jeg kan sætte et præg på det her hold, siger Kahlenberg.

Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, ser også frem til at få Kahlenberg tilbage i fuld vigør.

- Jeg har store forventninger til Kahlenberg i foråret. Vi så ham i små glimt i efteråret, men så blev han ramt af en skade. Han var med til at få sat toget i gang, så vi fik nogle point.

- Nu kommer han ind i en god opstart, og efter det kan han forhåbentlig gøre en stor forskel, siger Thomas Frank.

Thomas Kahlenberg spillede 625 superligaminutter fordelt på ni kampe for Brøndby i efteråret.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip