Kahlenbergs store betydning

Ifølge Thomas Frank ville klubben have været i endnu større problemer, hvis ikke det havde været for de nye forstærkninger. Og ifølge Brøndby-træneren skal der flere til.

- Det har hele tiden været en del af den oprindelige plan, at vi skulle forstærke truppen. Vi er kommet af med 11-12 spillere, og indtil videre har vi fået seks nye ind. Så hvis man regner på det, så mangler vi stadig flere nye, siger Thomas Frank.

Onsdag tilføjede klubben Thomas Kahlenberg og Christian Nørgaard til truppen. Især Thomas Kahlenberg er en tiltrængt forstærkning af en ellers ung og urutineret trup, siger Brøndby-træneren.

- Det var helt tydeligt, at da Ørnskov, Almebäck, og Kahlenberg, selv om han kun trænede med i starten, kom til - jamen så lignede det lige pludselig en Superligatrup. Inden var det lige før, at vi lignede et ungdomshold, siger han.

Thomas Frank er fuld af roser til sin nye midtbanegeneral. Han er ikke i tvivl om, hvor stor en betydning Thomas Kahlenberg vil få for holdet. Især Kahlenbergs naturlige lederegenskaber imponerer ham.

- Han bliver jo vores leder på holdet, det er der slet ingen tvivl om. Han er en person, der med sin blotte tilstedeværelse kan gøre hele truppen 10-15 procent bedre. Han har de her helt fantastiske og naturlige lederegenskaber, hvor han er dygtig til at snakke til sine medspillere på en god og konstruktiv måde, men hvor han samtidig også kan tage fat i dem, hvis han ikke synes, de præsterer. I forvejen synes vi, at vi har nogle erfarne figurer i truppen, som tager et stort ansvar, men Kahlenberg løfter os et ekstra niveau, siger Thomas Frank.

Udover Kahlenberg og Nørgaard er klubben angiveligt også klar til i at smide et to-cifret millionbeløb efter argentinske Alexander Zsymanowski i spanske Recrativo Huelva, men Thomas Frank er ikke bange for, at de nye spillere vil blokere for klubbens egne talenter, som har godt af en periode, hvor de ikke er tvunget til at præstere under tungt pres.

- Talenter skal ikke nødvendigvis spille 90 minutter i 33 kampe i træk i Superligaen. Det skal være en god blanding af at komme fra bænken og få fast spilletid, siger han og glæder sig over at balancen på holdet mellem unge og gamle er blevet bedre.

Kahlenberg kan søndag spille sin første kamp for Brøndby siden han i 2005 forlod klubben til fordel for franske Auxerre. Sammen med sine nye holdkammerater tager Kahlenberg imod Randers FC, når Brøndby på hjemmebane skal forsøge at hente klubbens første sejr i sæsonen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip