Kaka er genfødt i Milan

Kaka så bedre ud end de fleste, da Milan og FC Barcelona tirsdag spillede uafgjort 1-1 i Champions League.

Brasilianeren var den kreative kraft bag Robinhos føringsmål for Milan tidligt i opgøret mod Barcelona. En elegant aflevering med ydersiden af foden gav Robinho muligheden. Og Kaka var desuden et konstant problem for Barcelona-spillerne.

Det bemærkelsesværdige ved brasilianerens præstation er, at han indledte sæsonen langt væk fra noget, som bare mindede om form.

Han har været skadet og har ikke været i startopstillingen i en måned. Og når han har spillet, har det været på en uvant plads på kanten.

- Jeg er stadig et stykke fra min bedste form. Træneren ved, hvor jeg helst vil spille, men ind i mellem må man ofre sig, siger Kaka ifølge Reuters.

Kaka havde også lignet en skygge af sit gamle jeg, da han fik 20 minutter på banen i sejren over Sampdoria i weekenden. Efter kampen mod Barcelona fik han til gengæld masser af roser.

- Kaka viste, hvilken mester han er. Ikke kun i form af hans tekniske evner. Han spillede intelligent. Han var et eksempel for de øvrige, siger træner Massimiliano Allegri til AFP.

Træneren satser nu på, at Kaka kan være en lige så stor inspiration for holdkammeraterne, når Milan skal til Barcelona i næste spillerunde.

/ritzau/

Dagens Gossip