Kameraerne ruller på »22 Jump Street«

Channing Tatum og Jonah Hill står nu atter foran kameraerne som de kiksede unge betjente Greg Jenko og Morton Schmidt. De har taget fat på indspilningen af efterfølgeren til biografhittet »21 Jump Street« fra 2012.

Den nye actionkomedie får titlen »22 Jump Street« og det er Phil Lord og Chris Miller, som instruerer igen.

Begge film er baseret på TV-serien »De unge strissere«, der blev Johnny Depps folkelige gennembrud tilbage i 1987. Depp havde da også en lillebitte rolle i »21 Jump Street«, men viser sig næppe i efterfølgeren.

Produceren Neal H. Moritz lover dog morskab og spænding for alle pengene. »Vi var allesammen begejstrede for den humor og kemi, der var mellem Channing og Jonah, da vi sendte dem tilbage til gymnasiet i den første film, så nu skal de selvfølgelig på college«, udtaler Moritz og
fortsætter: »Det er også fedt at have Chris og Phil ved roret igen. De har skabt et uforglemmeligt makkerpar med Schmidt og Jenko«.

Indspilningen af »22 Jump Street« begyndte i New Orleans i går og der bliver også gensyn med Ice Cube som betjentenes aggressive chef kaptajn Dickson, når filmen får premiere næste sommer.

Dagens Gossip