Kamilla har fået en 'Mommy Makeover': Endelig har jeg fået friheden til at være den, jeg er

- Jeg bruger permanent makeup, fordi jeg som landmand altid står op klokken fire om morgenen og ikke har tid til at sminke mig så tidligt, siger 43-årige Kamilla Jensen fra Vestsjælland.

Hun er en jordnær type med begge ben på jorden, der supplerer indtægten som busschauffør i København. Kamilla Jensen fremstår ikke umiddelbart som prototypen på en kvinde, der bruger permanent makeup. Ikke desto mindre har hun fået Hairstroke bryn (3D-øjenbryn), tatoveret en øvre eyeliner og markeret læbekonturen med en rosa streg, og siden hun var 35, har hun fået Botox og fillers i ansigtet.

Det lyder måske som en hel del indgreb, men Kamilla er langt fra den eneste, der er tilhænger af såkaldt ’extended beauty’. Antallet af både kvinder og mænd, der får foretaget skønhedskirurgiske indgreb i Danmark er nemlig stærkt stigende, hvilket Dagens.dk skriver om i dag. Med andre ord er Kamilla bare én af de mange, der kan se en fordel i et varigt smukt udseende:

- Jeg synes, det er dyrt at købe skønhedsbehandlinger, for intet af det varer evigt og heller ikke permanent makeup, der ind i mellem skal friskes op. Men det er også dyrt hele tiden at skulle købe sminke, så mon ikke prisen i sidste ende udligner sig, siger Kamilla og uddyber, at hun ikke ønsker at komme til at ligne en fotomodel, men bare gerne vil holde sig selv ved lige.

Mere ungdommeligt udseende
Kamilla har flere gange lagt sig under kniven for at booste sit udseende. Da hun var 40 år, fik hun sin første skønhedsoperation, fordi hun syntes, at det ene øje hang for meget. Det fik hun afhjulpet ved et øjenløft, og resultatet er blevet vellykket.

- Jeg ser meget mere frisk ud nu, end jeg gjorde før, og når jeg ser på min i øvrigt smukke mor, så ved jeg, hvordan mit øje ville have set ud, hvis jeg ikke havde fået foretaget operationen. Det eneste mén, jeg har fået, er en tendens til tørre øjne, siger Kamilla.

Læs også: Begår du disse skøndhedsfejl

Særlige indgreb tilbydes mødre
Øjenløftet er et lille indgreb sammenlignet med Mommy Makeover-operationen, Kamilla fik foretaget på en skønhedsklinik i Litauen for cirka et år siden. Sidstnævnte valgte hun dog ikke kun at få udført af skønhedsmæssige årsager, men også på grund af en slap mavemuskulatur.

- Jeg har i to omgange været indlagt for at få fjernet både min livmoder og min livmoderhals. Men på grund af efterfølgende komplikationer, og fordi jeg har slidgigt i ryggen, fik jeg af lægerne besked på at forholde mig i ro, hvilket resulterede i, at jeg blev overvægtig. Jeg havde det i en periode meget dårligt med mig selv, så da jeg hørte om Mommy Makeover'en, og hvad den kan gøre af underværker, besluttede jeg mig for at få den lavet, og det har jeg ikke fortrudt.

Kamilla forklarer, at en Mommy Makeover er en operation, hvor man får skåret de overflødige kilo omkring maven væk og omfordelt fedtet til brysterne, så man får en mere fyldig barm og en mere ungdommelig krop igen.

- Det lød som en drøm for mig, så jeg skyndte mig at booke en tid til en forundersøgelse, hvor kirurgen forklarede, at jeg ikke ville kunne få en brystforstørrende operation med mit eget fedt, fordi mine brystvorter hang 23 centimeter ned. De må højst hænge 21 centimeter ned, hvis resultatet skal blive pænt, så han foreslog i stedet, at jeg fik et brystløft, hvor mine brystvorter og kirtelvæv blev løftet et par centimeter op.

Kamila forklarer, at hun i første omgang blev skuffet over, at hun ikke ville kunne få fyldigere bryster, men takkede alligevel ja til tilbuddet og er i dag glad for resultatet.

Førbillede af Kamilla Foto: Luksuskirurgi.eu

Foto:  Luksuskirurgi.eu - Førbilleder af Kamilla

Maven fik også en tur under kniven
Maveskindet blev også strammet ind under Mommy Makeover-operationen, og navlen blev samtidig flyttet op.

- Jeg vil sige, at operationen er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg kunne aldrig selv have trænet mine mavemuskler op igen, og det føles så dejligt at have fået kontrol over dem igen. Min ryg har også fået det bedre, så det bedste ved Mommy Makeover'en er helt klart, at jeg fik syet mine mavemusker ind. En stram mave er næsten bedre end faste bryster, griner Kamilla, der følger sig strammet op og stærk igen.

Førbillede af Kamilla Foto: Luksuskirurgi.eu

Hun fortryder udelukkende én ting:

- Jeg skulle måske have tænkt over, hvor meget fedt, jeg ville have fjernet fra siderne, for jeg føler mig lidt drenget nu, hvor jeg går lige op og ned. Jeg har aldrig været en supertynd nipsgenstand, og det bliver jeg heller aldrig, men jeg skal lige vænne mig til ikke at have former, siger hun.

Efterbilleder af Kamilla Foto: Luksuskirurgi.eu

Læs også: Hun vågner efter en operation og tror, hendes hænder er pacman - og så bliver hun helt ulykkelig

Foto: Luksuskirurgi - Efterbillede af Kamilla

Et lille frækt indgreb med stor effekt
Kamilla fortæller også, at hun under Mommy Makeover-operationen fik transplanteret lidt af sit eget fedt ind under sit G-punkt.

- Det gør, at jeg kommer nemmere. Jeg har altid haft svært ved at få orgasme og lærte først at komme som 35-årig. Men efter jeg fik fjernet min livmoderhals for to år siden, manglede der ligesom noget. Jeg kunne ikke få orgasme som før, så jeg besluttede mig for at få lagt lidt ekstra fedt ind under mit G-punkt, som jeg havde hørt, at man kan, og det virker. Men jeg vil gerne advare kvinder mod at få livmoderhalsen fjernet. Lad være med det og prøv i stedet at finde en anden løsning, hvis det er muligt.

Læs også: Plastikkirurg: Her er kropsdelen, danske kvinder vil have fikset

Kamilla tager en dag ad gangen og nyder at gøre alle de ting, hun så længe ikke har haft mulighed for på grund af sygdom. Hun har sin egen hest og rider hver dag og glædes over, at hun kan være fysisk aktiv igen.

- Jeg skal ikke imponere nogen, men vil bare gerne kunne lide mit eget spejlbillede. Mommy Makeover-operationen er gået godt bortset fra, at jeg har fået et ar på den ene brystvorte. Det kan heldigvis rettes, og jeg tænker kun, at man ikke kan forvente, at man som fyrreårig heler lige så godt som en 18-årig. Jeg er super glad for, at jeg endelig har fået friheden til at være den, jeg er, slutter Kamilla.

Kunne du finde på at få lavet et plastikirurgisk indgreb - og i så fald hvor?

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip