Kammeraterne griner af Bendtners karantæne

Skrevet af admin

12/10/2013

Dagens topnyheder

Topscorer Nicklas Bendtner indledte VM-kvalifikationen med karantæne for at have smidt shortsene under EM, og han afslutter den med en ny tur i skammekrogen efter at have afklædt sig spilletrøjen fredag aften mod Italien.

Så stor var angriberens spontane jubel efter 2-1-scoringen, at han rev trøjen af, hvilket indbragte ham en karantænegivende advarsel, så han er ikke med mod Malta på tirsdag.

- Selvfølgelig har jeg givet ham en lammer, smiler anfører Daniel Agger.

Også William Kvist tager afslappet på Bendtners advarsel, der ellers hører til i den dumme kategori.

- Jeg synes, det var fint, og jeg havde også lyst til at smide trøjen.

- Jeg forstår godt hans enorme glæde, og det var på en eller anden måde lidt sjovt at se. Det havde været ærgerligt, hvis vi virkelig skulle vinde kampen på tirsdag. Nu er det lidt mere til at smile af, siger William Kvist.

I stedet rejser den meget omtalte centerforward nu hjem til London efter sit blændende landsholdscomeback med to scoringer mod Italien.

En præstation, der selvfølgelig har givet anerkendelse hos holdkammeraterne.

- Det var flot. Alle de andre angribere, vi har haft med, har gjort det fint. Bendtner er nok bare lige et hoved foran med den kvalitet og den målnæse, han også viste i går. Stor cadeau til ham, siger William Kvist.

Nu skal landstræner Morten Olsen finde en ny spydspids mod Malta på tirsdag. Han har fire angribere at vælge imellem: Simon Makienok, Nicki Bille Nielsen, Nicklas Helenius og ekstraindkaldte Morten "Duncan" Rasmussen.

/ritzau/