Kamp ét efter Helenius

De to dannede angrebsduo, da nordjyderne overraskende slog FC København med 2-1. Og det gjorde de med bravour med hver en enkelt scoring. Dermed var Nicklas Helenius, der tidligere på sommeren blev solgt til engelske Aston Villa, for en stund glemt ved Limfjorden, hvor sportschef Allan Gaardes øjne ellers har været rettet mod en ny frontløber.

- Jeppe og jeg har ikke spillet meget sammen, men nu har vi fået nogle træningskampe sammen, og jeg kan mærke, at det går bedre og bedre. Vi kan ikke gå op til Allan Gaarde og sige, at han ikke skal købe en ny angriber, men jeg synes, vi gør vores til at vise, at vi kan bruges, lyder det fra Søren Frederiksen, der stod for den afgørende scoring til 2-1 i sæsonpremieren.

To forskellige typer

Curth og Frederiksen spillede sammen for første gang fra start og umiddelbart supplerede de hinanden overraskende godt.

- Det har altid været en af os sammen med Helenius. Men nu begynder vi at spille lidt sammen. Vi er forskellige typer, så jeg kunne godt forestille mig, at det kunne blive rigtig godt. Jeg synes i hvert fald, at vi i dag forstår hinanden og finder hinanden virkelig godt, siger Frederiksen, der får opbakning fra sin træner, der nu ikke ligefrem skriger på en ny angriber.

- Jeppe og Søren har fået nogle muligheder sammen, og det er vigtigt for dem at få scoret. Så længe de kan gøre det engang imellem, er det rigtig fint. Selvfølgelig er der også andre, der skal score, men det er virkelig godt for os, at det er vores angribere, der scorer, lyder det fra Kent Nielsen.

Dagens Gossip