Kampen om Mols-Linien fortsætter med nyt købstilbud

Skrevet af admin

19/08/2015

Mest læste i dag

Slagsmålet om kontrollen med Mols-Linien fortsætter. Onsdag spidsede kampen yderligere til, da rigmanden Henrik Lind via sit investeringsselskab Lind Invest offentliggjorde et købstilbud på mindst 41 kroner pr. aktie.

Dermed overbyder han kapitalfonden Polaris, der tidligere har fremsat købstilbud på først 34 kroner og senere 40 kroner.

- Lind Invest forventer snarest at få adgang til at foretage den samme begrænsede due diligence som kapitalfonden Polaris med det formål at opnå samme viden, som Polaris har i dag om selskabet, hedder det i pressemeddelelsen.

Lind Invest henvendte sig allerede i foråret til rederiets bestyrelse med henblik på at gennemgå selskabet via en såkaldt due diligence, fordi han ville afgive et bud på selskabets aktier.

Det fik han afslag på, og en måned senere fremsatte Polaris så - efter at have gennemført en due diligence - sit første bud på 34 kroner pr. aktie.

En joker i kampen om magten i rederiet, der kæmper med en stor gæld, er selskabets småaktionærer.

Det kræver 90 procent af aktierne for at gennemføre en tvangsopløsning af selskabet, og indtil videre har en gruppe småaktionærer kæmpet hårdt imod, at det skulle ske.

Kursen på Mols-Liniens aktier steg onsdag til 43,70 kroner efter Lind Invests købstilbud. Det svarer til en stigning på 1,63 procent.

/ritzau/