Kampen starter om Danmarks næste Topmodel

Kanal 5 starter snart kampen på Danmarks næste Topmodel, der skydes i gang den 19. september.

Dommerpanelet er en sammensætning af Danmarks mest erfarne og kompetente modemennesker med en enestående viden indenfor hvert sit felt. Det gælder Caroline Fleming, Uffe Buchard, Oliver Bjerrehuus, Christiane Schaumburg-Müller og Jesper Thomsen. Og som kronen på værket, er der i år hidkaldt stærke kræfter i form af den legendariske catwalk-coach Miss Jay og Benny Ninja, danser for blandt andet Madonna, som gæster København for at give pigerne nogle helt uforglemmelige oplevelser.

Drama og eufori går hånd i hånd, når de 20 danske piger indgår i en intens kamp om at nå gennem dommerpanelets mikroskopiske nåleøje og kickstarte en international model-karriere, som vinder af Danmarks næste Topmodel 2013.

Et udskillelsesforløb uden sidestykke, hvor hele følelsesregisteret kommer på overarbejde, og en pige hver uge må se sin største drøm briste.

Pigerne bor sammen og har kollektive op- og nedture, men er alligevel overladt til egne evner og grænser, når det rigtige look skal skabes, det perfekte billede skal skydes og de på den ugentlige intense ’Judgement Day’ skal absorbere dommerpanelets kontante men kompetente kritik.

Og det kræver mere end et specielt look og de rigtige kropsmål at vinde Danmarks næste Topmodel. Dommerpanelet arbejder hårdt på at finde den pige, som både brillerer på billeder, mentalt matcher den benhårde branche og med sin personlighed forstår at sælge sit udseende, til kunder som såvel fotografer.

Netop derfor er udvælgelsesforløbet udformet som et krævende mix af mentale og fysiske udfordringer som ’go sees’ i Paris og vabelfremkaldende catwalk-træning, så pigernes svagheder og styrker testes til fulde.

Danmarks næste Topmodel har premiere på Kanal 5 den 19. september klokken 20.

Se billederne nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip