Kamper roser hamrende aggressive Randers

Randers kan igen se lidt opad i Superligaen efter et mindre formdyk, hvor holdet efter otte kampe i Superligaen pludselig kun var tre point fra nedrykningsstregen.

Det kan holdet blandt andet takke Jonas Kamper for, da han var stærkt medvirkende til at slå AaB med 3-2 hjemme. Sejren var fuldt fortjent, selv om AaB kom foran, for i stort set resten af opgøret sad hjemmeholdet på det bedste pres og største chancer.

- Vi skal have fat i de dyder, som vi viste i dag og sidste år. Det var rigtig dejligt at se, at det lykkedes for os i dag, sagde Jonas Kamper til TV3 Sport1.

- Vi var tålmodige og hamrende aggressive, når vi ikke havde bolden. Hvis ikke vi er de bedste i Superligaen til netop det, så er vi nogle af de bedste. Så det skal vi selvfølgelig benytte os af, tilføjede kantraketten. 

Kampers egne kampafgørende aktioner faldt, da hans skud blev rettet af på Patrick Kristensen og gik i mål, og i slutningen af opgøret blev han selv noteret for et mål, da han scorede til 3-2.Jonas Kamper kunne dårligt selv huske, hvornår bolden sidst er gået i mål med sidste berøring fra ham. - Det er selvfølgelig dejligt. Jeg håber ikke, der går lige så længe, før jeg scorer igen. Jeg skal også lige have snakket med dommeren, om jeg ikke kan få det første mål, men det koster nok et eller andet, sagde Kamper med et grin.

Dommer i kampen var i øvrigt Jens Maae. 

Dagens Gossip