Kampklar Brøndby-anfører: Vi skal fortsætte god serie

Brøndbys anfører, Mikkel Thygesen, måtte som flere andre af klubbens profiler sidde over med en skade i søndagens 0-0-kamp ude mod OB.

Nu melder den 29-årige midtbanefighter sig klar igen og har deltaget fuldt ud i torsdagens træning frem mod mandagskampen ude mod oprykkerne fra FC Vestsjælland.

- Jeg var fuldt med i træningen i dag for første gang, siden skaden opstod. Det føltes godt, og jeg kunne intet mærke til lysken.

- Jeg tror egentlig, at det var en nerve, der havde sat sig i klemme og ikke en decideret lyskeskade, så jeg er 100 procent klar igen, siger Thygesen til klubbens hjemmeside.

Brøndby er inde i en god stime uden nederlag i de seneste seks superligakampe. Med tre sejre og tre uafgjorte kampe er Brøndby det mest formstærke mandskab i en meget tæt Superliga.

- Vi glæder os til kampen på mandag mod FC Vestsjælland, hvor vi gerne skulle fortsætte den gode serie af kampe, vi er inde i.

- FC Vestsjælland har gjort det godt i sæsonen hidtil og har vist sig som et stærkt mandskab, så det bliver ikke en let kamp, men selvfølgelig går vi efter en sejr, siger Thygesen.

I sæsonens første spillerunde spillede Brøndby 1-1 hjemme mod FC Vestsjælland, og det er i det hele taget blevet til hele seks uafgjorte kampe i denne sæson for Brøndby.

Med blot tre sejre og 15 point i de første 13 kampe er Brøndby fortsat kun placeret en enkelt plads over nedrykningsstregen.

/ritzau/

Dagens Gossip