Kan du genkende dem: Se billeder af Fakta-røvere fra Brøderup

De to røvere slog til mod butikken i Brøderup ved Tappernøje torsdag klokken 21.10 kort efter lukketid.

Røverne forsøgte først at komme ind i butikken via kundeindgangen, men vindfanget var allerede blevet låst. I stedet gik røverne om på siden af forretningen, til en port, som netop blev åbnet af en ansat.

Den ene røver havde en kniv og var maskeret med en elefanthue. Han truede den ansatte og skubbede til ham, mens den anden røver gik med ind.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information.

Det lykkedes dem at åbne et pengeskab i butikken, og røverne bad de ansatte om at lægge sig på gulvet, og de blev truet til ikke at kontakte politiet.

I den anledning vælger røverne at sparke de ansatte i hovederne. Herefter gik en af røverne ind i forretningen, hvor han afmonterede en pengekasse fra kasselinjen, som han tager med.

Røverne stak af i ukendt retning. Det er uklart, om de er kørt fra stedet i bil, eller om de er løbet væk.

De to røvere beskrives som:

A: Dansk, 20-25 år, ca. 180-185 cm høj, almindelig til muskuløs af bygning, iført grålig jakke med hætte og sorte bukser, hvide sko. Han havde sort elefanthue på hovedet og bar sorte handsker med hvid skrift på håndryggen. Røveren havde en kniv i den ene hånd.

B: Dansk, 20-25 år, ca. 180-185 cm høj, alm. til muskuløs af bygning, iført grå jakke med hætte. På brystet var skrevet DA DA. Han var i ført sort cap og sort klæde om munden samt sorte handsker.

Oplysninger i sagen kan gives til Lokalpolitiet i Næstved på telefon 114. 

Se billederne af gerningsmændene ved at klikke herunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip