Kan du genkende ham? Mand befamlede yngre kvinder i Viby

To kvinde havde natten til søndag et ubehageligt møde med en yngre mand i Viby ved Aarhus. Den to yndre kvinder blev antastet af manden i området nær Viby Bibliotek ved Bjørnholms Allé og Skanderborgvej. Manden kom ifølge politiet med særdeles nærgående tilnærmelser og befamlede kvinderne.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den nærgående mand generede kvinderne natten til den 25. august omkring klokken 03.30. Efterforskningen har afsløret, at manden lørdag aften er set og fotograferet flere steder i Aarhus lørdag. Omkring klokken 20 dukkede han op i en grillbar på Grundtvigvej i Viby. Klokken 23.37 besøgte han 7-Eleven på Banegårdspladsen i Aarhus, og klokken 00.10 var han tilbage i Viby på Q8-tanken på Ormslevvej.

LÆS OGSÅ: Efter 27 døgn i skjul: 16-årige Signe fundet i god behold

Nu beder Østjyllands Politi om hjælp til at identificere manden, som beskrives som udlænding, der talte engelsk, mørk i huden, 21 til 26 år, 170 til 175 cm. høj, almindelig af bygning, sort kort hår.

Manden var på gerningstidspunktet iført blålige jeans, en sort/mørk trøje/jakke med hvid påskrift ”Fitness World” på ryg og højre bryst, samt lynlås op til kraven. Gerningsmanden kom cyklende til området ved Viby Bibliotek.

Oplysningerne i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Se billeder af gerningsmanden ved at klikke herunder:

 

Dagens Gossip