Kan du huske Blop fra ‘Min søsters børn’? Så lækker er han i dag

Da man i begyndelsen af 00'erne genoplivede den danske filmserie om 'Min søsters børn' var det med Fritz Donatzsky i rollen som familiens mindst medlem.

Den lille Blop var således en del af Thomas Villum Jensens komedie, der havde Peter Gantzler, Niels Olsen og Birthe Neumann som de mest prominente navne på rollelisten.

Fritz Donatzsky, der i dag er blevet 18 år gammel, husker tilbage på indspilningerne af de tre 'Min søsters børn'-film med gode minder.

Læs også: Husker du Randi og Niels? Sådan går det nu

- Jeg husker tiden med 'Min søsters børn' som sjov. Jeg kan huske de overordnede ting, som vi sad og spillede Uno i campingvognen i Egypten, og at jeg lærte at svømme. Men det meste har jeg glemt. Det er begrænset, hvad man kan huske, fra man var tre år gammel, siger Fritz Donatzsky til Her & Nu.

Han forklarer til ugebladet, at han ikke drømmer om en fremtid på det store lærred – derimod arbejder han som kokkeelev på et hotel i Nordsjælland.

Selvom det er 12 år siden, at Fritz Donatzsky sidst indtog rollen som Blop, så nyder han stadig godt af et par af de fordele, der følger med ved at være en del af de folkekære film.

- Hvis jeg nævner, at jeg var Blop, kan folk godt se det, og det er sgu meget sjovt, selv om det ikke sker så ofte som for fem år siden, hvor folk selv kunne genkende mig. Men man kan stadig score damer på det, siger han.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

Dagens Gossip