Kan du leve uden toiletpapir? Mød tre kvinder der kan

For de fleste mennesker er toiletpapir et uundværligt hjælpemiddel, når naturen kalder - uanset om toiletpapir er dyrt eller indeholder skadelige stoffer. Men sådan har Angela Davis, Kathleen Quirung og Makala Earley det ikke.

De tre amerikanske kvinder dyrker nemlig det papirfrie toiletbesøg, skriver Dailymail.com. Og livet uden toiletpapir deler de gerne med andre på deres blogge på nettet.

Makala Earley og hendes mand, som bor i Franklin i Idaho, har ikke brugt toiletpapir i et år.

- Det er bestemt muligt (at lade være med at bruge toiletpapir, red.). Det bliver jo set som en nødvendighed, og det behøver det ikke at være. Det har været rigtig sjovt at lære at gøre det på denne måde, siger Makala Earley til Dailymail.com. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I stedet for toiletpapir bruger Makala genbrugs-klude, som kommer i vaskemaskinen. Hun beroliger alle skeptikere med, at kludene bliver vasket hver anden dag, og at det slet ikke er uhygiejnisk. Men når parret ikke er hjemme, kan det være lidt af en udfordring at leve op til det papirløse toiletbesøg.

- Det er lidt besværligt at tage de (genbrugs-kludene) med dig eller hvis alle kludene er beskidte og de er i vaskemaskinen, siger Makala til Dailymail.com.  

Grunden til de tre kvinder har droppet toiletpapiret er et spørgsmål om at skåne miljøet og samtidig spare penge. Toiletpapir kræver mange træer og indeholder chlordioxid, der bleger papiret, men som også forurener vandet, lyder kvindernes argumenter. 

Læs mere om de to andre papirløse kvinder, Angela Davis og Kathleen Quiring, som også sværger til tøjstykker eller klude på toilettte, her.

Dagens Gossip