Kanal 4 klar med en ny sæson af "Singleliv"

Kærligheden er i højsædet, når en ny sæson af ”Singleliv” vender tilbage med 12 singler på Kanal 4, fra onsdag den 20. februar. Der er to helt nye bekendtskaber - Nicolai og Katrine. Der venter dog også seerne en masse glædelige og lykkelige gensyn med tidligere Singleliv-deltagere som Putte, Michella og Rasmus. Men fælles for dem alle er, at der ledes efter den eneste ene.

Villa, vovse og Volvo - det er nogen af de ting som den nye single-fyr Nicolai på 26 år går og drømmer om. Den festglade københavner er dog ikke helt sikker på, om drømmen skal udleves med en kvinde eller mand, for Nicolai er nemlig biseksuel og håber derfor, at han i denne sæson bliver klogere på, hvilken retning han skal gå.

Katrine på 26 år fra Aabenraa er fanget mellem et meget genert og tilbageholdent og lidt konservativt sind og et ydre der sender helt andre signaler. Også hun drømmen om en kæreste. Hun er netop flyttet fra hendes hjem på landet til den sønderjyske by sammen med sin veninde.

Putte og Michella er tilbage. 28-årige Putte satser alt på kærligheden og har været til numerolog for at ændre sit navn til Lærke i håb om, at det vil give hende mere held med fyrene. Hos den tidligere Big Brother deltager Michella er det sangkarrieren, der er kommet i fokus, for kærligheden har hun fået helt styr på.

De har været med helt fra reportageseriens spæde start: Albertus, Marie-Louise, Pernille og Louise. Men selvom de alle har fundet deres store kærlighed, lurer dilemmaerne stadig. Albertus er trods de lykkelige omstændigheder med sin kæreste i Iben stadig i tvivl, om han vil giftes eller ej, og Pernille der der blevet hardcore triatlet ved endnu ikke, om hun har lyst til at få børn.

I sæsonpremierens første afsnit forsøger 38-årige Rasmus fra Ålborg at imponere sin københavnske date Christina med en hjemmelavet romantisk middag. Stripperen Jackie skal på alternativ date med den italienskfødte Alex. Den ny-døbte Lærke (Putte) forsøger sig ude i datinglivet. Og så er der et varmt gensyn med en gammel kending, 31-årige Brian, som har udskiftet singleliv med familieliv. Meget er dog anderledes, selv om Brian stadig spiser havregryn med mælk og rosiner til morgenmad.

Singleliv har premiere på Kanal 4 den 20. februar klokken 20.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip