Kandis tilbage på Sommer Ved Søen

MusikKolding er klar med årets navn til Sommer Ved Søen ved Slotssøen i Kolding.

Det er Hardinger, Thorup & B-Joe, Everybody’s Talking, Nice Little Penguins, Signe Svendsen med Band, Sing Sing Sing og Kandis.

Sommer Ved Søen starter torsdag den 27. juni og slutter torsdag den 1. august.

Programmet:

27. juni: Hardinger, Thorup & B-Joe

4. juli: Everybody’s Talking

11. juli: Nice Little Penguins

18. juli: Signe Svendsen med Band

25. juli: Sing Sing Sing

1. august: Kandis

Info om kunstnerne

27. juni: Harding, Thorup & B-Joe

Sommer ved Søen åbner med tre veteraner fra den danske musikscene i et helt nyt forrygende unplugged rockshow ”Den Røde Tråd”.

Sange af Shubidua, Michael Hardinger, Jørgen Thorup og B-Joe. Alt lige fra Hvalen Valborg, Fed Rock over Nam Nam til Walkmann, som i de senere år har storhittet for anden gang… og selvfølgelig også et par helt nye.

To akustiske guitarer og et klaver. Trestemmig sang. Sjove anekdoter og super god stemning. Kort sagt: Top underholdning.

4. juli: Everybody’s Talking

Når Everybody’s Talking går på scenen er de: Popdrengen, Rocklegenden og Kongen af Ribe. Privat er de Jimmy Colding, Billy Cross og Lars Maasbøl. En aften med Everybody’s Talking består af fantastiske fortolkninger af etablerede pop-rock-numre. Det bliver strengeleg i højeste klasse og eminente vokalpræsentationer af alle tre.

Der er nu gået 10 år siden Everybody’s Talking spillede deres første koncert, siden er det blevet til 4 cd udgivelser, 2 live DVD’er og et utal af koncerter landet over.

11. juli: Nice Little Penguins

Siger man Nice Little Penguins kommer mange uvægerligt til at tænke på bandets allerstørste hit ”Flying” – En sang der for længst har opnået evergreen status.

”Pingvinerne” er stadig flyvende på 20. år og besætningen består stadigvæk af de herrer Bo Feierskov og brøderne Michael og Carsten Kolster – Hvilket er lidt uhørt i den danske rock og popbranche.

18. juli: Signe Svendsen med Band

Signe Svendsens koncerter er kendetegnet ved at være vedkomne, nærværende og velspillede. Hun tager på turné med sine egne sange, og hun lægger vægt på at publikum skal føle sig som medspillere.

Sangene er på dansk og musikken kredser om støvet pop og skramlet folk/rock.

Hun har samlet et hold af musikere, der fungerer som hendes faste band. Bandet består af fire gedigne drenge: Lars Skjærbæk (guitar), Troels Skjærbæk (bas) og Nikolaj Heymann (drums, guitar & Keys).

25. juli: Sing Sing Sing

Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Sascha Dupont & Søren Jacobsen.

Sing Sing Sing er mødet mellem fem mennesker der tilsammen har mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste. Medlemmerne er hver for sig kendt af de fleste danskere, og behøver ikke nærmere introduktion, men det er vel de færreste, der havde forestillet sig disse navne i samme band.

1. august: Kandis

Kandis var et stort tilløbsstykke til Sommer ved Søen sidste år. Derfor gentager vi succesen med Danmarks mest populære danseband i 2013.

Med en fanklub på flere tusinde medlemmer og adskillige hits på Dansktoppen, er Kandis ikke blot folkelig dansk pop – de er kultur i sig selv.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip