Kane sender Tottenham ud af skidt periode med to mål

13/03/2016

Fodboldklubben Tottenham fik søndag sat en stopper for en resultatmæssig svag periode, da det blev til en sejr ude over Aston Villa i Premier League.

Topscorer Harry Kane sørgede med to scoringer for, at Christian Eriksens klub vandt 2-0 og lægger sig to point efter førerholdet, Leicester.

Tottenham mødte ind til opgøret mod Jores Okores klub med 0-3-lussingen ude mod Borussia Dortmund i Europa Leagues ottendedelsfinaler i frisk erindring.

Dertil havde Tottenham-klubben kun hentet et point i de to seneste ligakampe, hvilket havde sat London-klubben tilbage i jagten på det første engelske mesterskab i 55 år.

Det så da også i et stykke tid ud til, at Tottenham ville få svært ved at score mod Aston Villa, der er sidst i Premier League med 16 point for 30 kampe.

Christian Eriksen, der spillede de første 77 minutter, havde en udadskruet afslutning efter 18 minutter, som Aston Villa-målmand Brad Guzan dog havde styr på hele vejen forbi mål.

Hjemmeholdets målmand havde en fantastisk redning efter en halv time, da han fik slået Erik Lamelas afslutning på stolpen.

Kort før pausen var der dog ikke noget at gøre for Brad Guzan, da Tottenhams Dele Alli smart tog sig hurtigt af et frispark og spillede bolden frem til Harry Kane.

Tottenham-topscoreren scorede klinisk til 1-0, og det skulle ikke blive sidste gang, at Harry Kane viste sit værd for gæsterne.

Tre minutter inde i anden halvleg var den engelske landsholdsangriber igen på spil, da han med sit 19. ligamål i sæsonen lagde sig op på siden af Leicesters Jamie Vardy som topscorer i Premier League.

Harry Kane var selv med i opspillet i sekvensen, der endte med, at Dele Alli endnu en gang spillede ham fri til scoring.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, hvor Jores Okore fik fuld spilletid for Aston Villa.

Joleon Lescott var dog tæt på at reducere få minutter før tid, men han ramte stolpen.

Tottenham har 58 point for 30 kampe, mens Leicester har 60 point for en kamp færre.