Kanonslag får EfB til at indkalde til stormøde

En uidentificeret person i Esbjerg fB’s fanafsnit affyrede to kanonslag umiddelbart inden klubbens kamp mod FC Salzburg i Europa League torsdag aften.

Derfor kan EfB se frem til en bøde af endnu ukendt størrelse fra UEFA, der ser med stor alvor på den slags episoder.

EfB’s administrerende direktør, Søren Poulsen, og sikkerhedschef Jan Lindhardt valgte på baggrund af, at personen bag ulovlighederne dækkede sig bag tifo for at undgå at blive identificeret, at indføre nultolerance og ikke tillade bannere og flag i fanafsnittet til superligakampen mellem EfB og OB søndag.

- I lyset af den kommende sanktion fra UEFA og tidligere påtaler fra DBU og UEFA for, at der er smidt bægre og andet kasteskyts mod dommere og gæstende spillere, valgte vi at indføre nultolerance til kampen mod OB. Vi beklager, at de indførte restriktioner rammer bredt, siger Søren Poulsen.

Han beklager ligeledes, at det ikke tydeligt blev meddelt inden OB-kampen, at EfB ikke ville acceptere flag og bannere i fanafsnittet.

EfB’s ledelse tager nu initiativ til et stormøde i den kommende uge, hvor EfB’s officielle fanklub, Blue Knights, og de uorganiserede fangrupper inviteres. Tidspunktet for mødet er endnu ikke fastlagt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip