Kantinemedarbejder fyret for at give fattig pige gratis mad

Dalene Bowden blev fyret fra sit kantinejob gennem tre år i sidste uge. Årsagen var, at hun gav en 12-prig pige frokost uden beregning, fordi hun ingen penge havde.

Forinden havde Dalene Bowden - der er fra Idaho i USA - tilbudt at betale frokosten af egen lommen. Det fik hun ikke lov til at sin chef. Derfor gav hun maden væk gratis, og det kostede hende en fyreseddel.

Men nu er der gode nyheder til Dalene Bowden, skriver Mashable

Fyringen vakte nemlig et ramaskrig. En underskriftsindsamling, der protesterede mod fyringen, blev skrevet under af 86.943 mennesker. Der blev desuden samlet 20.000 dollars ind til hende i en indsamling.

Nu har skoledistriktet tilbudt kvinden, at hun kan vende tilbage på sit arbejde.

- Jeg indrømmer, at jeg brød reglerne, men jeg undskylder ikke, og jeg ville gøre nøjagtigt det samme igen uanset konsekvenserne. Hvad gør man, når et barn siger, at de er sultne og ingen penge har? Jeg gav hende bakken. Jeg blev fyret for at have et hjerte. Hjælp mig med at kæmpe imod, skrev hun på GoFundMe-siden, hvor der bliver samlet ind til hende.

Læs også: 3-årig pige redder høj gravid mors liv efter fald ned ad trapperne

Selvom der nu skulle vente et nyt job til hende, har hovedpersonen selv endnu ikke hørt noget fra skoledistriktet.

- Jeg er nødt til at tænke over det. Jeg er bange for, at de bare vil gøre mit liv til et helvede og så prøve at lokke mig i en fælde eller slippe af med mig på en anden måde, siger Dalene Bowden til en lokalavis.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip