Kanye er verdens mest indflydelsesrige

Skrevet af admin

17/04/2015
Glem alt om Barack Obama, Vladimir Putin eller Bill Gates.Time Magazine har nemlig offentliggjort deres årlige liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer, og det er hverken en statsleder eller en virksomhedsejer, der topper listen.Førstepladsen bliver derimod indtaget af den kontroversielle rapstjerne Kanye West.- Kanye er helt sikkert selv enig i, at han hører til på toppen af listen. Han tror ikke på falsk beskedenhed, og han er ikke bange for at blive gjort til grin. Han har været en stor spiller i musikken i lang tid nu, og først nu begynder vi at se, hvad der gør ham så speciel, siger direktøren for Tesla Motors i en begrundelse for, hvorfor Kanye fortjener den store hæder.Foruden "Black Skinhead"-hitmageren florerer adskillige andre superstjerner også på Time Magazines liste.Skuespilleren Bradley Cooper er således at finde blandt verdens 100 mest indflydelsesrige personer, ligesom sangerinden Taylor Swift og den amerikanske præsident, Barack Obama, er det.Hør Kanye tale om sin enorme indflydelse lige her: http://ti.me/1zjWEHBNewspaq

Mest læste i dag

Glem alt om Barack Obama, Vladimir Putin eller Bill Gates.

Time Magazine har nemlig offentliggjort deres årlige liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer, og det er hverken en statsleder eller en virksomhedsejer, der topper listen.

Førstepladsen bliver derimod indtaget af den kontroversielle rapstjerne Kanye West.

- Kanye er helt sikkert selv enig i, at han hører til på toppen af listen. Han tror ikke på falsk beskedenhed, og han er ikke bange for at blive gjort til grin. Han har været en stor spiller i musikken i lang tid nu, og først nu begynder vi at se, hvad der gør ham så speciel, siger direktøren for Tesla Motors i en begrundelse for, hvorfor Kanye fortjener den store hæder.

Foruden "Black Skinhead"-hitmageren florerer adskillige andre superstjerner også på Time Magazines liste.

Skuespilleren Bradley Cooper er således at finde blandt verdens 100 mest indflydelsesrige personer, ligesom sangerinden Taylor Swift og den amerikanske præsident, Barack Obama, er det.

Hør Kanye tale om sin enorme indflydelse lige her: http://ti.me/1zjWEHB

Newspaq