Kanye og Kim fik en datter

Den 32-årige realitystjerne nedkom en lille måned før den officielle termin, men det forlyder, at både mor og barn det godt.

Den lille ny kan også være kommet til verden på dato. Under graviditeten ville flere kilder nær parret nemlig vide, at de vordende forældre offentliggjorde en falsk termin i juli for at narre pressen.
West og Kardashian ville angiveligt undgå, at blive belejret af fotografer de sidste dage op til fødslen.

Denne foregik på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles med West på fødestuen under hele forløbet. Han havde ellers indbudt til lytteparty for sit nye album »Yeezus« fredag aften, men ifølge TV-stationen E!
aflyste han et kvarter før musikken skulle starte og kørte i stedet sin synligt smerteplagede kæreste på hospitalet.

Lørdag morgen kom den lille ny til verden og selv om fødslen endnu ikke er officielt bekræftet, ytrer flere medlemmer af familien Kardashian sig på Twitter, hvor mange fans også ønsker tillykke.

»Jeg kan næsten ikke beskrive det mirakel, som nu er en del af vores familie«, skrev den nybagte moster Khloe i aftes og tilføjede: »Flere informationer følger, når tiden er rigtig«.

Amerikanerne fejrede fars dag i går og Kardashian-søstrenes mor Kris Jenner ønskede West en glædelig én på hans første af slagsen. Hun linkede desuden til sin datters tweets.

Det forlyder, at West og hans kæreste vil vælge et fornavn, der begynder med K, ligesom alle andre piger i Kardashian-klanen har det, mens datteren sandsynligvis får mellemnavnet Donda efter hiphop-stjernens afdøde mor.

Dagens Gossip