Kanye West aflyser resten af turné

Et færdselsuheld på vej til Vancouver i Canada onsdag aften ødelagde noget af hiphop-stjernens teknologiske isenkram, blandt andet en cirkelrund LED-skærm med en diameter på 18 meter. Det specialfremstillede grej blev så svært beskadiget, at reparation er umulig, og det får West til at opgive de sidste koncerter på den nordamerikanske turné.

Oprindeligt skulle West have spillet i Vancouver den 20. oktober, men »problemer med roduktionen« fik ham til at udsætte koncerten til i aftes. Den gik imidlertid heller ikke og nu må publikum på de kanter kigge langt efter hiphop-stjernen. West aflyser helt.

Rapperens fans fik nyheden i går - dagen efter at han udsatte en optræden i Californien. Han skulle spille i Anaheim, men udskød besøget til den 13. december med begrundelsen »logistikproblemer med produktionen«. Dén koncert er nu også røget i skraldebøtten og med den resten af turnéen.

En talsmand for Wests pladeselskab Def Jam Records forklarer, at det beskadigede udstyr er »centralt for iscenesættelsen af »Yeezus«-turnéen og Kanye Wests kreative vision«. »Kanye West går ikke på kompromis over for sine fans«, lyder det videre.

Dagens Gossip