Kanye West i nyt klammeri med fotografer

Så er den gal med Kanye West og Los Angeles’ paparazzi igen.

Rapperen stødte sammen med en flok fotografer, der ventede på ham, da han kom hjem ved firetiden fredag morgen. De ville tage billeder og udspørge West om en mulig fejde med talkshowværten Jimmy Kimmel, men West var alt andet end oplagt til at samarbejde. Optagelser fra mødet uden for rapperens hjem viser, hvordan hiphop-stjernen langer ud efter fotograferne og råber »din blodsugende myg« efter en af dem.

West lagde imidlertid bånd på sig selv, før sammenstødet for alvor blev voldeligt og forsøger i stedet at gå rettens vej. Det forlyder, at han vil slæbe nogle af fotograferne i retten for krænkelse af privativets fred.

En ny voldelig episode vil også kunne stille West i et dårligt lys i den sag, statsadvokaten i Los Angeles fornylig rejste mod ham for legemsbeskadigelse efter et sammenstød i byens internationale lufthavn. Rapperen nægter sig skyldig i vold og hævder, at han blot forsvarede sig, fordi han frygtede for sin sikkerhed.

Hvis West kendes skyldig, risikerer han et helt års fængsel.

Lige nu er hiphop-stjernen og hans kæreste Kim Kardashian til modeuge i Paris. De besøger den franske hovedstad uden datteren North, og det er første gang, Kardashian er væk fra sit barn. Realitystjernen hentede ellers fornylig et pas til sin tre måneder gamle datter, men har alligevel valgt at tage til Paris uden den lille pige.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip