Kanye West roser franske paparazzi

Han mener, de viser berømthederne den fornødne respekt og holder sig på behørig afstand.

West og hans kæreste Kim Kardashian er til modeuge i Paris, hvor fotograferne også sværmer om dem. Der er imidlertid en afgrund til forskel på franskmændenes og amerikanernes opførsel, påpeger rapperen, som fredag morgen var ved at komme i klammeri med en gruppe paparazzi, der ventede uden for hans hjem i Los Angeles. Her råbte West »blodsugende myg« efter en videofotograf og beskyldte resten for at være en flok bøller.

Hiphop-stjernen ville ikke finde sig i at blive mødt med en byge af spørgsmål før daggry.
Søndag havde piben fået en ganske anden lyd. Da blev West og Kardashian filmet på en gade i Paris, hvilket den iltre rapper tydeligvis havde det fint med.

I et videoklip ser man West fortælle de forsamlede paparazzi, at det er helt i orden med ham, at de filmer - bare de undlader at stille spørgsmål. Det ønske bliver efterkommet og hiphop-stjernen roser: »Jeg kan rigtig godt lide, hvordan I gutter har respekt for de mennesker, I fotograferer, og at I holder fri ved ottetiden om aftenen, så I ikke hænger uden for folks huse. Den slags sætter jeg virkelig pris på og jeg forstår godt, at I også skal tjene en løn«, siger West.

Derefter trykker rapperen kameramanden i hånden og går fra stedet uden at blive forfulgt.

Det forlyder i øvrigt, at West vil forsøge at rejse sag mod de paparazzi, som generede ham fredag morgen. Han er selv under anklage for vold mod en fotograf uden for Los Angeles’ internationale lufthavn i sommer. Retten indledte straffesagen i sidste uge og West risikerer op til et års fængsel.

Dagens Gossip