Kanye West sagsøgt for vold

Han er ikke tilfreds med, at anklagemyndigheden netop har henlagt sagen uden at rejse sigtelse og slæber selv West i retten.

Daniel Ramos og hans højprofilerede advokat Gloria Allred offentliggjorde søgsmålet på et pressemøde i går, hvor fotografen hævdede, at han stadig har smerter efter episoden den 19. juli, Fotografen fortalte også, at han havde følt sig stærkt true tog var »rædselsslagen«, da West gik løs på ham uden for Los Angeles’
internationale lufthavn.
Hiphop-stjernen ville ikke finde sig i at blive videofilmet og ifølge Ramos blev han væltet omkuld på asfalten, så han måtte en tur på skadestuen bagefter.

Fotografen gik efter eget udsagn med krykker et par uger, men kan nu klare sig med en stok.

Episoden er fanget på video og nogle af optagelserne blev vist på onsdagens pressemøde. Her understregede Ramos’ advokat, at hendes klient er ude i et principielt ærinde: »Det vil være en vigtig start for Kanye, hvis han gør det rigtige og undskylder«, sagde Allred, som også beklagede, at kendisser som Cher og Kirstie Alley havde rost West for overfaldet.

»Jeg forsøgte jo bare at passe mit arbejde«, tilføjede Ramos selv og forsikrede, at han først og fremmest vil forhindre, at andre oplever det, han var udsat for.

Det er langt fra første gang, en fotograf forsøger at få erstatning for et sammenstød med en berømthed, men Daniel Ramos adskiller sig fra sine paparazzi-kolleger. Han er medlem af to anerkendte fagforeninger, både Directors Guild of America og Screen Actors Guild.

Selv om statsadvokaten har henlagt sagen i forhold til en straffelovsovertrædelse, er den sendt videre til anklagemyndigheden for Los Angeles by, hvor juristerne skal tage stilling til, om der skal rejses sigtelse for en mindre forseelse. Dette forløb har dog intet med Ramos’ civile søgsmål at gøre.

Dagens Gossip