Kanye West vil med på fødestuen

Det forlyder, at Kanye West bliver dårlig ved synet af blod, men det afholder ham ikke fra at være tilstede, når han bliver far i næste måned. Rapperen agter at stå ved sin kæreste Kim Kardashians side hele vejen.

Realitystjernen har termin i midten af juli og West er de seneste dage blevet udsat for masser af stikpiller, fordi han angivelig er for pivet til at overvære fødslen. Nu fastslår en kilde nær den vordende mor imidlertid, at West møder op ligesom de fleste andre fædre: »Kanye vil være med på fødestuen«, sagde den unavngivne kilde i går til hjemmesiden Hollywcoop.

Det var ugebladet In Touch, der bragte historien om, at West trods sin tilbøjelighed til praleri og store armbevægelser bliver bleg om næbbet ved synet af blod.

Den 35-årige rapper og hans højgravide kæreste har dannet par siden april sidste år og deres førstefødte bliver efter sigende en pige.

Det er i øvrigt lykkedes Kardashian at blive skilt inden hun nedkommer. I mandags blev hendes 72 dage korte ægteskab med basketballspilleren Kris Humphries opløst.

Dagens Gossip